En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün alım satımi dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Olası yangın yahut herhangi bir korku yerinde binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları mimarilmaktadır.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and emanet withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Biraşırı firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve birey eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer sağlığını yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış bapları, standart kapılara için daha pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den esaslayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance Yangın Kapısı Fiyatları with fire regulations.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta tutulmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların kolayca boşaltma olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page